Ponuda

Solarni sistemi za vas

Široki asortiman za solarne elektrane

Naša ponuda uključuje solarne panele poslednje generacije koji su apsolutni novitet na tržištu. To su tzv. Half Cell monokristalni paneli snage 550 W od 10 busbar-a i 300 W od 12 busbar-a. Ovi paneli velike snage omogućavaju da sa manjim brojem komada ostvarimo željenu snagu solarnog sistema, a shodno tome dobijamo uštedu u prostoru i drugom potrošnom materijalu (kablovi, konektori, držači) koji je potreban prilikom ugradnje svakog panela.

Koristimo ploče samo u najnovijoj tehnologiji 10 i 12 busbar-a (provodnika). To čini da paneli rade sa 100% efikasnosti, jer njihova struktura savršeno fokusira sunčeve zrake.
Zadatak busbar-a (provodnika) je da provode električnu energiju koju proizvode ćelije, veći broj busbar-a povećava efikasnost prikupljanja struje sa površine ćelije, što povećava učinkovitost modula.

Kada su inverteri (pretvarači) u pitanju, opredeljeni smo na GROWATT, najkvalitetnijeg i najpoznatijeg evropskog proizvođača. Ugrađujemo poslednju generaciju proizvoda ovog brenda što obezbeđuje optimalno funkcionisanje solarnog sistema.

Sveobuhvatna ponuda

Jugosistem rešenja

Dizajn solarnih sistema
Ako ste se odlučili za solarni sistem, ali ne znate šta bi trebalo da bude vaš sledeći korak, onda nemate oko čega da brinete. Naši inženjeri će, na osnovu analize Vaših potreba i potencijala, predložiti i projektovati optimalni sistem za Vas. Mi nudimo fotonaponske sisteme kompleksnog dizajna namenjene privatnim kućama ili kompanijama.

Instalacija solarnih sistema
Nakon izrade projekta prepuštamo Vas timu iskusnih montera i električara koji će pružiti profesionalnu uslugu ugradnje i puštanja u rad fotonaponskih sistema u Vašem domu ili firmi.

Održavanje solarnih sistema 
Svi naši proizvodi imaju garanciju. U slučaju potrebe za održavanjem ili popravkom – naši stručnjaci, u najkraćem roku, obavljaju ove usluge na visokom nivou koristeći odgovarajuće delove.

imperion_21-e1583152701595-olz723zx3swidxp29pkbduax3pqjkv08ej5mz0dmcg

Besplatna ponuda 
Svojim klijentima nudimo besplatne stručne savete, kao i pomoć u dobijanju subvencija i drugih bespovratnih sredstava i zajmova.

Mi uživamo u radu

Osluškujemo Vaše želje

Očekujemo Vaš poziv na +381 60 000 444 ili putem e-mail-a: info@solar.co.rs
Često postavljana pitanja

Koristimo pretvarače brenda Growatt i Afore. Ovakav izbor uslovljen je visokim kvalitetom ovih invertera. Ovi brendovi su zbog svoje efikasnosti i kontinuiranog usavršavanja stekli priznanje širom sveta. Pokriveni su 10-godišnjom garancijom, imaju wi-fi uslugu i meni na srpskom jeziku.

Koristimo fotonaponske panele od 550 W sa 9 busbar-a i PERC tehnologijom. Ova tehnologija omogućava postizanje efikasnosti modula i do 3% veću od ostalih rešenja ove vrste. Ugrađeni drenažni system sprečava prekomerno nakupljanje vode i prasine, a samim tim i rizik od pada performansi je značajno smanjen. Garantovani kvalitet obezbeđujemo testiranjem svakog panela specijalnim uređajem s diodama koje emituju svetlost.

Shunt diode se koriste za smanjenje gubitaka energije zbog delimičnog zasenčenja ploča. Senčanje se događa iz mnogih razloga, uključujući prisustvo drveća, dimnjaka ili drugih zgrada koje pokrivaju naše ploče. Zahvaljujući upotrebi ranžirnih dioda moguće je odvojiti deo modula u kojem se nalazi zasenjena ćelija. To se, pak, pretvara u povećanje efikasnosti fotonaponske instalacije.

Zadatak sabirnice je provođenje električne energije koju generišu ćelije. Što je veći broj sabirnica to se povećava efikasnost odvođenja struje s površine ćelije, tj. povećava se efikasnost modula.