O nama

JUGOSISTEM

Možete nam verovati

Na tržištu solarnih panela poslujemo više od 7 godina. Za to vreme završili smo stotine projekata, a naše veliko iskustvo znači da smo u mogućnosti preduzeti gotovo svaki projekat.
Izdvajamo se iz konkurencije, između ostalog, i po vrlo dobrim odnosima s proizvođačima solarnih panela. Zahvaljujući tome, ploče kupujemo direktno od proizvođača, a ne od posrednika. To ne znači samo kvalitet, već i cenu.

Imamo reference zahvaljujući kojima uspešno učestvujemo na javnim i privatnim tenderima. Ne radimo na osnovu šablona – svaki projekat ima svoju specifičnost i prilagođena rješenja za svakog klijenta.

Do sada smo izvodili radove u Šleskom, Varminsko-Mazurskom, Velikoj Poljskoj, Lodzu ili Mazovskom vojvodstvu. Instalirali smo i servisirali solarne farme ne samo u privatnim kućama, već iu malim i velikim kompanijama.

Usredsređeni smo na najviši kvalitet, zbog čega smo uvereni da je Jugosistem pravi izbor za svakog kupca koji želi najbolja rešenja na polju solarne energije. Već danas Vas pozivamo da nas kontaktirate i upoznate se sa kompletnom ponudom naše kompanije.

NAJBOLJE PRAKSE

Kako radimo u Jugosistemu?

U proteklih sedam godina na tržištu razvili smo niz dobrih praksi. Zahvaljujući tome, uspešno upravljamo i manjim i većim projektima. Stalno ulažemo u opremu i obuku, što znači da pratimo promenljivo tržište solarne energije.

Pratimo naše klijente u svakoj fazi projekta. Pružamo profesionalne savete, kao i besplatne i neobavezujuće procene. Nudimo profesionalnu instalaciju i pomoć u dobijanju sufinansiranja za fotonaponske sisteme za klijente koji se odluče na saradnju sa Jugosistemom.

Naš tim sastoji se od grupe iskusnih stručnjaka. Tu spadaju elektro i mašinski inženjeri, kvalifikovani električari, monteri, kao i građevinski stručnjaci i ovlašćeni projektanti. Imamo sopstveni prevoz zahvaljujući kojem izvršavamo porudžbine čak i u najudaljenijim krajevima naše zemlje.

DO 25 GODINA GARANCIJE!